Njoftimet Premium

Volkswagen Teramont

Volkswagen Teramont është një nga "vëllezërit binjakë" të Volkswagen Atlas. Kjo fuoristradë e madhe u zbulua zyrtarisht në mes të nëntorit të vitit 2016 në ekspozitën e makinave në Guangzhou. Vlen të përmendet se nën emrin Teramont, kjo makinë shitet në Meksikë, Rusi, Kolumbi dhe shumë vende të tjera. Në Kinë, ky crossover tregtohet me emrin Talagon. Teramont është pak më i madh se "vëllai" amerikan: gjatësia 5039 mm, gjerësia 1989 mm, lartësia 1773 mm. Plus, Teramont ka më shumë variante motori sesa Atlas: dy motorë 2.0 litra (kapacitet 186 kuaj fuqi dhe 220 kuaj fuqi), si dhe një motor të ri turbo V6 2.5 litra (kapacitet 299 kuaj fuqi). Në të gjitha variantet, ky crossover është i pajisur me një kambio DSG DQ500 me 7 marshe. Interiori mund të jetë me gjashtë ose shtatë vende.

Formulari i Përgjithshëm i Volkswagen Teramont
Pamje anësore Volkswagen Teramont
Pamja e pasme e Volkswagen Teramont

Shitja e Volkswagen në qytete të tjera