Njoftimet Premium

Volkswagen Taos

Taos është një crossover kompakt nga kompania gjermane Volkswagen, e cila është e pozicionuar në gamën e Volkswagen pak më poshtë Tiguan-it. Taos u zbulua zyrtarisht për publikun e gjerë më 13 tetor të vitit 2020 gjatë një prezantimi në internet. Vlen të përmendet se Taos ka një “vëlla binjak” kinez të quajtur Tharu, i cili u prezantua shumë më herët, në tetor të vitit 2018. Pjesa e brendshme e Volkswagen Taos të ri është huazuar nga kinezja Tharu, vetëm madhësia e ekranit të sistemit argëtues është zvogëluar nga 9.2 inç deri në 8.0 inç. Vetë sistemi multimedial MIB3 ka kontroll zëri, teknologji për integrimin e pajisjeve elektronike, sistem navigimi dhe pikën e hyrjes Wi-Fi. Dizajni i jashtëm ndikohet shumë nga stili Atlas, Tiguan dhe ID.4. Prodhuesit gjermanë i kushtojnë gjithmonë vëmendje të veçantë nivelit të komoditetit dhe sigurisë së shoferëve dhe pasagjerëve. Volkswagen Taos nuk bëri përjashtim. Kompania e ka pajisur këtë crossover me një sërë asistentësh elektronikë IQ.Drive.

Formulari i Përgjithshëm i Volkswagen Taos
Pamje anësore Volkswagen Taos
Pamja e pasme e Volkswagen Taos

Shitja e Volkswagen në qytete të tjera