Njoftimet Premium

Premiera botërore e serialit Volkswagen T-Roc u mbajt në Motor Motor Frankfurt në vjeshtën e vitit 2017. Makina është e ndërtuar në platformën MQB dhe është më e vogla, me buxhet dhe njëkohësisht një përfaqësues i ndritshëm i klasës SUV në linjën e modelit Volkswagen. T-Roc është bërë në stilin e korporatave të Volkswagen vitet e fundit, kështu që marrëdhënia e tij me kryqëzime të tjera moderne gjermane: Tiguan, Touareg dhe Teramont është shumë e dukshme. Blerësve u ofrohet një zgjedhje e 10 ngjyrave të jashtme dhe 4 ngjyrave të çatisë, të cilat mund të kombinohen me njëra-tjetrën për shijen tuaj. Brendësia e modelit Volkswagen T-Roc 2018 duket moderne dhe rinore. Mund të themi se ky kryq i vogël doli të ishte shumë i suksesshëm si në dizajn, ashtu edhe në atë teknik.

Volkswagen T-Roc general form
Volkswagen T-Roc side view
Volkswagen T-Roc back view

Shitja e Volkswagen në qytete të tjera