Njoftimet Premium

Volkswagen ID.4 ne shitje në Shqipëri

VOLKSWAGEN ID4 PURE + LONG CROZZ HI AT FULL ELECTRIC AVAILABLE AT; ; ASTRO AUTOMOBILES FZE SHOWROOM 366 DUBAI AUTO ZONE RAS AL KHOR UA; ; WE ESELL/EXPORT TO ALL OVER THE WORLD; ; CONTACT U. Tiranë
28 000€
-Volkswagen ID4 Pure Plus; ; -Viti 2021; ; -0 km; ; -Full option; ; -Range 285 km; ; -mimi 29.750 deri ne Durres; ; -DOGANA 0 leke; ; ; ; @illyriamotors Durrës
29 750€

Volkswagen ID.4

ID.4 është një makinë elektrike nga Volkswagen që bazohet në platformën MEB të Volkswagen Group dhe është crossover-i i parë në gamën elektrike të kësaj marke. Një tipar i veçantë i platformës MEB është vendndodhja e baterisë, e cila ndodhet në dyshemenë e automjetit. Në Evropë, shitjet e Vokswagen ID.4 filluan në janar të vitit 2021. Çmimi në fillim të shitjeve filloi nga 40 000 euro. 2000 makinat e para elektrike të destinuara për në SHBA u shitën brenda tetë orësh. Në Prill të vitit 2021, u prezantua versioni premium GTX, çmimi i të cilit fillon nga 50 000 euro. Kapaciteti i bagazhit të këtij crossover-i elektrik është 543 litra, kurse me sediljet e pasme të palosura, rritet në 1575 litra. Vlen të përmendet se Vokswagen ID.4 mori pesë yje nga pesë të mundshëm nga crash-test i Euro NCAP.

Formulari i Përgjithshëm i Volkswagen ID.4
Pamje anësore Volkswagen ID.4
Pamja e pasme e Volkswagen ID.4

Shitja e Volkswagen në qytete të tjera