Njoftimet Premium

Volkswagen Corrado është një makinë sportive kompakte e zhvilluar nga prodhuesi gjerman Volkswagen, i ndërtuar në fabrikën e Karmann. Corrado u zhvillua nga Herbert Schäfer dhe u prodhua nga 1 shtator 1988 deri më 31 korrik 1995. Volkswagen Corrado është e pajisur me një spoiler aktiv të pasëm, i cili automatikisht ngrihet kur makina tejkalon 80 km/orë dhe pastrohet automatikisht me shpejtësi nën 24 km/orë dhe spoiler-i gjithashtu mund të kontrollohet manualisht duke përdorur një ndërprerës në ndarjen e pasagjerëve. Aktualisht, kjo veturë rrallë gjendet në rrugët e Shqipërisë edhe pse janë prodhuar vetëm 97,521 kopje të Corrado.

Volkswagen Corrado general form
Volkswagen Corrado side view
Volkswagen Corrado back view

Shitja e Volkswagen në qytete të tjera