Njoftimet Premium

Volkswagen California u prezantua në vitin 2004 në Sallonin Caravan në Dusseldorf. E para që u prezantuan ishin dy projekte projektimi: California Beach dhe California Tramper. Volkswagen California është një Camper e ndërtuar mbi bazën e minibusit popullor Volkswagen Transporter. Lëshimi i këtij Camper është një ndarje e VWCV (Volkswagen Vehicles Commercial). Në të gjitha shtëpitë e lëvizshme në Kaliforni, çatia është ngritur, e cila ju lejon të organizoni katër shtretër të plotë: dy në katin e parë, dy në të dytin. Ju nuk duhet ta konsideroni Kaliforninë vetëm si një mjet transporti që ju lejon të kurseni në hotele. Blerësi tipik i kësaj makine është i interesuar për atë që nuk ka çmim - një ndjenjë të re të lirisë.

Volkswagen California general form
Volkswagen California side view
Volkswagen California back view

Shitja e Volkswagen në qytete të tjera