Njoftimet Premium

Volkswagen Atlas

Crossover-i më i madh Volkswagen i quajtur Atlas u zbulua për publikun e gjerë në vjeshtën e vitit 2016 në SHBA. Kjo makinë të bën përshtypje me dimensionet e saj: baza e rrotave 2980 mm, gjatësia 5037 mm, gjerësia 1979 mm, lartësia 1768 mm. Volkswagen ende nuk ka ofruar crossover të kësaj madhësie në tregun e automobilave. Atlas është i disponueshëm me dy variante motorësh benzine: 2.0 litra me kapacitet 241 kuaj fuqi dhe VR6 3.6 litra me kapacitet 284 kuaj fuqi. Në të dy rastet, makina është e pajisur me një kambio automatike Aisin me 8 shpejtësi. Ekziston një version me rrotat aktive të përparme dhe një version me katër rrota aktive. Në fakt, Atlas u bë crossover-i parë i kompanisë gjermane Volkswagen, i cili u krijua në një format tipik amerikan: i madh, ekonomik dhe vetëm me kambio automatike.

Formulari i Përgjithshëm i Volkswagen Atlas
Pamje anësore Volkswagen Atlas
Pamja e pasme e Volkswagen Atlas

Shitja e Volkswagen në qytete të tjera