Njoftimet Premium

Volkswagen Arteon është një Pick Up me pesë dyer, i cili u paraqit në 6 Mars 2017 në Motor Show në Gjenevë. Makina është bërë në bazë të konceptit Sport Coupe GTE të paraqitur në 2015-ën. Shitjet e Volkswagen Arteon në Gjermani filluan në vitin 2017. Çmimi i veturës është nga 35,000 në 52,000 euro. Në shfaqjen Ndërkombëtare të Automjeteve në Çikago në vitin 2018 (Chicago Auto Show), kompania gjermane Volkswagen prezantoi zyrtarisht modelin Arteon 2019 për tregun amerikan. Në SHBA Arteon është shitur me një motor 2-litër me një kapacitet prej 268 kuaj fuqi. Blerësit shënojnë zbukurimin me cilësi të lartë, performancën e mirë të drejtimit dhe një bagazh të madh, vëllimi i të cilit është 563 litra.

Volkswagen Arteon general form
Volkswagen Arteon side view
Volkswagen Arteon back view

Shitja e Volkswagen në qytete të tjera