Njoftimet Premium

Shitja e Hummer në Vlorë

Shitet ose nderrohet Hummer H3, ne gjendje te mire xhenerike dhe motorri. Nderrohet dhe me makine me vlere me te madhe + diferenc. Kryesisht Audi ose Merced. Vlorë
E shitur

Shitja e Hummer në qytete të tjera