Njoftimet e përdoruesit

Shitet ose nderrohet Mercedes Benz R-Class 320 Viti 2008 KM 80'000. Pse me kete cmim??? Sepse eshte blere ne zero KM, prej meje ne Itali ne vitin 2009 ne koncesionar Mercedes Benz dhe e perdorur... Tiranë
20 000€
I diskutueshëm
Kontakte:
Telefoni:
WhatsApp: