Shitja e Suzuki në Shqipëri

SUZUKI SWIFT 1.3 BENZIN,VITI 2006,KAMBJO AUTOMATIKE,3 PORTA,KONDICIONER,KOMANDA NE TIMON,NDEZJE KEY LESS AND GO,MBYLLJE QENDRORE ME PULT,E SAPO ARDHUR NGA ZVICRA,ME LIBER SHERNIMESH,NE GKENDJE... Tiranë
3 300€
Viti: 2010
Kilometrazhi: 170000 km
Kutia e shpejtësisë: Mekanike Tiranë
4 900€
Viti: 2014
Kilometrazhi: 106000 km
Kutia e shpejtësisë: Mekanike Greqi
7 450€
Viti: 2007
Kilometrazhi: 188100 km Tiranë
5 700€

Filtri

Shitja e automjeteve Suzuki në Shqipëri. Historia e kompanisë

Shitja e automjeteve Suzuki në Shqipëri do të ishte e pamundur, nëse në vitet 30-të në Japoni nuk do të kishte kërkesë të madhe për automjete. Përkatësisht prodhimi i tyre u bë i dobishëm për ndërmarrjet. Suzuki Loom Works u themelua nga Mitio Sudzuki në vitin 1909. Fillimisht, kompania prodhonte makina endëse. Në vitin 1937 ajo u riorientua në prodhimin e automjeteve, por, pas prodhimit të një sasie të vogël prototipesh, u desh të kufizohej programi. Këtë gjë e favorizoi Lufta e Dytë Botërore. Viti 1951 njihet për kompaninë si lindja e dytë e prodhimit të automjeteve, e cila filloi pas rënies së tregut të makinave endëse.

Viti 1967 njihet për futjen në prodhim të makinave të para ekonomike Suzuki. Po këtë vit, u çel fabrika e parë jashtë shtetit, e cila u vendos në Tailandë. Në Indi koncerni filloi veprimtarinë e tij në vitin 1982, ndërsa një vit më vonë dolën modelet Cultus, Swift. Eksporti i automjeteve në SHBA filloi në mes të viteve ‘80. Fuoristradat e famshme sot e kësaj diteVitara, shfaqen në fund të viteve ’80. Në vitin 2008 shitja e automjeteve Suzuki përbënte gjysmën e tregut të automjeteve në territorin e Indisë. Aliance e krijuar së bashku me Volkswagen Group në vitin 2009, u mor me punimin e automjeteve ekologjike, por në vitin 2011 pushoi së ekzistuari.

Shitja e automjeteve Suzuki në Shqipëri

Shitja e automjeteve Suzuki është zhvilluar në nivel të lartë. Për shkak të dizajnit universal, automjetet kanë kërkesa nga adhuruesit e makinave: meshkuj dhe femra. Hijeshia e modeleve të automjeteve Suzuki, nuk është avantazhi më kryesor, edhe pse jo pak i rëndësishëm. Përmasat e vogla, bëjnë që automjeti japonez të jetë i lehtë për t’u manovruar. Avantazhi i modeleve Suzuki, në krahasim me analogët e tij, është se kanë hapësirë të bollshme, pavarësisht përmasave të vogla. Kanë një pamje në miniaturë së jashtmi dhe hapësirë brenda. Automjetet janë të pajisura me bagazh të brendshëm të bollshëm. Gjithashtu duhet përmendur edhe konsumi i paktë i karburantit, të cilit i shtohet edhe çmimi jo i lartë i automjetit. Zbritja e ulët në tokë, nuk është minus i automjeteve Suzuki, pasi ajo u jep makinave një karakter të vërtetë sportiv.

Shitja e automjeteve të përdorura Suzuki në Shqipëri

Shitja e automjeteve të përdorura Suzuki në Shqipëri zë një terren të konsiderueshëm në tregun e makinave të përdorura. Adhuruesit e automjeteve parapëlqejnë modelet Suzuki, të cilat janë montuar pikërisht në Japoni. Makinat e dala nga konvejeri japonez janë të famshme për sigurinë dhe gatishmërinë. Me një cilësi të tillë montimi nuk mund të mburren fabrikat e vendosura jashtë kufijve të Japonisë. Jo rrallë, nga konvejeri i tyre del një produkt jocilësor. Për pasojë pronarët e makinave u drejtohen serviseve për avari të ndryshme, por ky fakt i pakëndshëm nuk e ul nivelin e komenteve pozitive për cilësinë dhe besueshmërinë e automjeteve Suzuki.

Automjetet Suzuki bëjnë pjesë në kategorinë e modeleve buxhetore. Kjo ka të bëjë me çmimin dhe shpenzimet që bëhen për t’i mbajtur ato.Gjithmonë është e lehtë për të gjetur pjesë këmbimi dhe vlera e tyre do t’i kënaqë tifozët e makinave me çmimin e arsyeshëm. Kushdo prej tyre mund të zgjedhë nga seria e modeleve Suzuki një makinë sipas gustos,pasi kompania mburret për prodhimin e një numri të madh modelesh me çmime të ndryshme.

Shitja e Suzuki në qytete të tjera