Njoftimet Premium

Smart City është një makinë e qytetit Smart. Është prodhuar nga tetori i vitit 1998 deri në janar të vitit 2004. Është e pajisur me një motor benzinë me tre cilindra me një vëllim prej 599 cm³. Prodhimi filloi me dy modifikime: Pure - ishte i pajisur me një motor 33 kW/45 kuaj fuqi, Pulse - ishte i pajisur me një motor 40 kW/55 kuaj fuqi. Në fillim të vitit 1999, u shfaq një modifikim i ri: Passion - përveç modifikimit të Pulsit, ai ishte i pajisur me kondicioner dhe fenerët kundër mjegullës. Në Smart City, u instalua një kuti e shpejtësisë robotike Softouch me gjashtë shpejtësi. Salloni për dy persona. Vëllimi i bagazhit - 150 litra. Të gjitha makinat City fillimisht ishin të pajisura me xhama ngritës elektrikë dhe një mbyllje qendrore. Salloni mund të kishte materiale të ndryshme.

Smart City general form
Smart City side view
Smart City back view

Shitja e Smart në qytete të tjera