Shërbimet e paguara

Në Onlyauto.al, ju mund të shtoni njoftimet tuaja plotësisht falas. Këto njoftime hyjnë në listën e përgjithshme dhe vizitorët e faqeve mund të mos e shohin menjëherë njoftimin tuaj. Është e mundur që njoftimi juaj të largohet nga faqja kryesore shumë shpejt. Kështu që vizitori i faqes të shohi njoftimin tuaj, ai do të duhet të shikojë disa faqe.
Si të siguroheni që të gjithë vizitorët të Onlyauto.al të shohin njoftimin tuaj menjëherë në faqen kryesore? Si të tërhiqni vëmendjen e përdoruesve posaçërisht në njoftimin tuaj? Gjithçka është e thjeshtë! Ju duhet të përdorni shërbimet tona të paguara. Atëherë do të jeni 100% i sigurt që njoftimi juaj dallon nga pjesa tjetër, që të gjithë përdoruesit në vendin e parë t’i kushtojnë vëmendje, në njoftimin tuaj! Si rezultat, ju do ta shisni makinën tuaj më shpejt. Ne gjithashtu vërtet duam t'ju ndihmojmë të shisni makinën tuaj më shpejt, kështu që ne i bëmë çmimet tona për shërbimet e paguara më të ulëta se sa shumë konkurrentë!
Provoni ndonjë nga Shërbimet e ofruara të paguara, ne jemi të sigurt se do t'ju pëlqejnë. Sot ne mund t'ju ofrojmë llojet e mëposhtme të Shërbimeve të paguara:

Premium

Njoftimi juaj do të shfaqet në faqet e ndryshme të site-it në bllokun "Njoftimet Premium" brenda 7 ditëve.
Duke aktivizuar këtë shërbim, ju theksoni statusin tuaj dhe tërhiqni vëmendje të veçantë për makinën që dëshironi të shisni.

Kostoja e shërbimit: 2.50 €

Fiksim

Ky shërbim ju jep mundësinë për të përforcuar (fiksuar) njoftimin tuaj në krye të listës së njoftimeve me tematikë të ngjashme.
Përforcimi është i garantuar për t'ju dhënë më shumë shikime (views) dhe klikime në njoftimin tuaj.

Kostoja e shërbimit: 1 €

Ngrini njoftimin

Duke blerë këtë shërbim, ju e ngjitni njoftimin tuaj në krye të listës së njoftimeve me tematikë të ngjashme.
Kjo është një mënyrë e përshtatshme për të tërhequr vëmendjen e përdoruesve të site-it për ofertën tuaj, sepse ajo përkohësisht do të dalë e para në listë.
Ju lutemi, vini re se një njoftim, për të cilin shërbimi "Përforcim" nuk aktivizohet, shfaqet pas njoftimeve për të cilat aktivizohet ky shërbim.
Para se të ribëni porosinë, sigurohuni që paketa e mëparshme të përdoret plotësisht. Paketat nuk mblidhen bashkë!

Kostoja e shërbimit: 1 €

Urgjentisht

Njoftimi juaj do të shënohet me shenjën "Urgjent" për 7 ditë.
Njoftime të tilla tërheqin vëmendjen e blerësve që presin të blejnë një mjet transporti pak më të lirë sesa vlera e tregut.

Kostoja e shërbimit: 1.50 €

Nëse jeni të interesuar për një nga Shërbimet e paguara, atëherë na shkruani, ne do t'ju tregojmë në detaje se si mund të bëni një pagesë. Vlen të përmendet se kur zgjidhni disa shërbime merrni një zbritje të mirë.