Премиум объявления

Продажа Грузовые в Албании

Renault Mascott; ; Opsionet shtese: Dopio gom, Kondicioner, e ardhur nga Zvicer. Ngarkese 6.5 ton n librez, karroceri 5 m e gjat. Durrës
9 000€
Suzuki carry, viti 2003 motor 660 kubik me 3 pistona benzin gas I shenuar ne leje qarkullimi, sapo i esht vendosur motorr i ri dhe letrat te sapo prera per 1 vit, ne gjendje shum te Mir Pune cmim. Tiranë
3 000€
: 2015; ; : 186000 Италия
47 990€
: 1995; ; : 1100000 Италия
7 000€
: 1999; ; : 1310000 Италия
8 500€
: 2010; ; : 269500 Италия
21 000€
: 2005; ; : 890000 Италия
13 500€
: 2003; ; : 190000 Berat
6 300€
: 2006; ; : 641000 Италия
18 900€
: 1998; ; : 160000 Tiranë
4 500€
Торг
: 2012; ; : 411000 Италия
33 000€
: 2012; ; : 375000 Италия
18 000€
: 2001; ; : 1 Греция
28 000€
: 2003; ; : 1 Греция
24 000€
: 2012; ; : 321000 Италия
26 900€
: 1997; ; : 645000 Италия
15 000€
: 1999; ; : 1000000 Италия
14 000€
: 2000; ; : 123000 Италия
6 000€
: 2007; ; : 90000 Италия
4 900€
: 2018; ; : 98500 Италия
18 000€