Fituesi i çmimit European Car of the Year 2020 duhej të shpallej në hapjen e Ekspozitës së makinave në Gjenevë. Mirёpo, ekspozita u anullua pasi autoritetet zvicerane ndaluan aktivitetet...

Kompania gjermane Audi ka prezantuar një hatchback krejtësisht të ri Audi A3 të vitit 2020. Nga pamja e jashtme, hatchback-u nuk ka ndryshuar shumë, edhe në...

Ekspozita e automobilave në Gjenevë, e cila mbahet çdo vit që nga viti 1905, u anullua në vitin 2020 për shkak të epidemisë së koronavirusit. Herën e fundit ekspozita...

horoskopi

Prilli 2020 për të gjitha shenjat e zodiakut do të jetë një muaj që nuk do të sjellë ndryshime të mëdha. Kjo periudhë do të jetë plotësisht e privuar nga çdo surprizë. Nga njëra anë, kjo nuk është shumë e mirë, por nga ana tjetër, ajo ka pluse të dukshme: nuk do të jetë e nevojshme të nxitoni kudo, nuk do të ketë probleme të mëdha dhe nuk do të ketë shpenzime shtesë. Detyrat në të gjitha fushat e jetës do të shfaqen sistematikisht dhe yjet rekomandojnë zgjidhjen e këtyre problemeve pa bujë dhe panik të panevojshëm. Familjarёt këtë muaj duhet të jenë absolutisht të qetë, në këtë fazë nuk kanё probleme të vërteta, për shkak të të cilave do të ia vlente të shqetësoheshin. Në fushën e shëndetit, do të kërkohet kujdes, por nuk ka pse të keni frikë. Nëse nuk ndiheni mirë, këshillohuni menjëherë me mjekun. Kujdesi mjekësor në kohë, do t'ju ndihmojë të shmangni problemet serioze! Në prill, yjet rekomandojnë të mbështeteni më shumë në intelekt sesa në emocione. Mundohuni të analizoni të gjitha veprimet tuaja në mënyrë korrekte, në mënyrë që të parandaloni gabimet.

Специально для сайта Онлиавто была разработана уникальная программа расчета расстояний. Эта программа предназначена для того, чтобы каждому автолюбителю было удобно планировать расходы на свои поездки. Особенно полезен расчет расстояний для компаний, занимающихся грузовыми перевозками. Используя расчет расстояний на Онлиавто, вы сможете: правильно проложить маршрут между городами, посчитать сколько будет потрачено денежных средств на топливо, точно определить длительность вашей поездки, выбрать отель, кафе или автозаправочную станцию по пути следования. Надеемся, что вы получите удовольствие, пользуясь нашим расчетом расстояний!
На сайте Онлиавто размещение объявления о продаже автомобиля абсолютно бесплатно! Однако, существует целый ряд премиум-услуг, которые необходимы для того, чтобы: быстрее продать то или иное транспортное средство; разместить несколько объявлений о продаже одновременно; сделать хорошую рекламу своему автосалону или другому бизнесу, связанному с автомобилями. Разумеется, все премиум-услуги платные, но мы постарались сделать наши цены разумными и предложить нашим пользователям несколько различных вариантов для пополнения счета на сайте Онлиавто. Мы всегда вам рады и ждем ваших объявлений на Онлиавто!