Shitja e Porsche

Filtri

Porsche në Shqipëri

Porsche është besueshmëria, statusi dhe fuqia në një fjalë të vetme. Kjo kompani e njohur e automobilave filloi aktivitetin e saj në vitin 1931 në Gjermani dhe marka u emërtua për nder të themeluesit të saj Ferdinand Porsche. Që atëherë kanë kaluar pothuajse 100 vjet dhe makinat Porsche janë njohur si më të besueshmet në botë. Dhjetëra prodhues me famë botërore nuk mundën t’ia kalojnë Porsche-it në cilësi dhe besueshmëri. Gama e modeleve të Porsche është larmia e makinave të ndryshme që plotësojnë çdo nevojë. Në gamën e modeleve të kësaj marke ia vlen të veçohet coupe Porsche Boxster dhe fuoristrada shik Porsche Cayenne.

Porsche është zgjidhja më e mirë për ata që duan të ndihen të sigurt

Porsche është një makinë që shumë e ëndërrojnë, por jo të gjithë mund t’ia lejojnë vetes. Faqja e internetit e Onlyauto, e cila përmban oferta për shitjen e makinave të përdorura Porsche nga e gjithë Shqipëria, ju lejon të bëni një blerje të tillë me një buxhet të kufizuar. Luksi dhe besueshmëria mund të ndihen në modelin, që tashmë është 15-20 vjeç. Kjo makinë është e përshtatshme për një rishtar në timon, i cili dëshiron që makina e tij e parë të jetë prestigjioze.
Makinat e përdorura janë një mundësi:
  • për të provuar një markë të re ose një model tjetër;
  • për të kursyer shumë (kostoja do të bjerë me rritjen e kilometrazhit dhe moshës së automjetit);
  • për të blerë modelin Porsche që nuk shitet në autosallone;
  • për t’u bërë pronar i makinës, e cila tashmë ka kaluar testin e kilometrave të para dhe ka treguar të gjitha pikat e forta.

Luksi në Shqipëri: veçoritë e zgjedhjes

Shumë shqiptarë përpiqen të sigurojnë komoditet në gjithçka. Shtëpi komode, rroba të rehatshme dhe makina të rehatshme. Porsche-t janë perfekte për ata që janë mësuar ta ndjejnë veten të sigurt. Çmimi i Porsche-t është më i lartë se çmimi mesatar për makinat në këtë vend, por faqja e internetit Onlyauto, me ofertat më të mira, e bën këtë makinë më të arritshme. Kur zgjidhni një makine luksoze të markës Porsche, midis shumë njoftimeve, ju duhet t'i kushtoni kujdes:
  • ngjyrës së makinës dhe pamjes së saj të jashtme (këto parametra janë shpesh shumë të rëndësishme kur zgjidhni modelet);
  • gjendjes së (motorit, karrocerisë, pjesës elektrike, interierit);
  • pajisjeve teknike (mësoni se çfarë përfshihet në komplet dhe çfarë do të duhet të blini vetë);
  • kilometrazhit dhe vitit të prodhimit (dy faktorë që në shumicën e rasteve ndikojnë fuqishëm në koston e makinës).
Site Onlyauto, ku shumë oferta janë grumbulluar në një vend, ju lejon të kurseni kohë për të gjetur makina të mira!

Blerësit e automjeteve Porsche

Zgjedhjen e makinës Porsche e bëjnë jo vetëm biznesmenët e Shqipërisë, por edhe ata banorë të vendit që synojnë rehatinë dhe janë të gatshëm të paguajnë për të. Makinat e përdorura kushtojnë të paktën 10-15% më lirë, kështu që ulja mund të jetë më e madhe, nëse pronari, për një arsye ose tjetër, duhet ta shesë me urgjencë makinën e tij.

Makinat Porsche gëzojnë popullaritet të veçantë te familjet me fëmijë, pasi shumë modele kanë interier me hapësirë dhe siguria nuk vihet në dyshim. Avaritë në makina të tilla janë të rralla, kështu që mirëmbajtja e tyre është më e lirë sesa e shumë automjeteve të tjera ekonomike.

Porsche në Shqipëri është një investim fitimprurës, që do ta bëjë ëndrrën tuaj realitet. Shpejtësia, rehatia, dizajni elegant, mendimi, funksionaliteti i larmishëm dhe besueshmëria nuk do t’ju çudisin, por do të bëhen për ju një dukuri e zakonshme. Shqipëria është një vend që është krijuar për të udhëtuar, kështu që vendasit, në shumicën e rasteve, preferojnë një pushim aktiv, i cili u lejon të shohin të gjitha bukuritë e shtetit amë. Automjeti shik Porsche patjetër që do t'ju ndihmojë!

Shitja e Porsche në qytete të tjera