Filtri

Shitja e Mitsubishi-t në Shqipëri. Historia e kompanisë

Historia e kompanisë filloi në vitin 1873 dhe u quajt Kompania e vaporëve postarë «Mitsubishi». Yataro Iwasaki ishte themeluesi i korporatës, ideja kryesore e të cilit ishte biznesi i lundrimit të anijeve dhe riparimi i tyre. Më pas, aktiviteti i kompanisë gradualisht u fut në zonën e inovacioneve teknologjike, që nënkuptonte prodhimin e pajisjeve shtëpiake dhe, klimatike dhe natyrisht prodhimin e makinave japoneze shumë të mira.

Seria e parë e veturave u prodhua në vitin 1917, por aty nga viti 1921, prodhimi u ndal për shkak të kërkesës së ulët në tregun aziatik. Në vitin 1924 kompania vendosi të riorientohej te makineritë e mëdha dhe filloi të prodhonte kamionë, makina për ujitje dhe makina plehrash. Në vitin 1935 u prodhua autobusi i parë i pasagjerëve.

Veprimtaria u ndërpre në kohën e operacioneve shkatërruese ushtarake të Luftës së Dytë Botërore, por, kur puna rifilloi në vitin 1946, përfshiu gamën e gjerë të autobusëve, por edhe të motoçikletave dhe mjeteve transportuese me tri rrota. Aty nga viti 1945, korporata u identifikua në këto fusha: lundrim dhe ndërtim anijesh, nxjerrje mineralesh të dobishme, blerje e pasurive të patundshme, biznes bankar, industri kimike dhe shumë më tepër. Më tej, korporatën e pret një zhvillim aktiv dhe zgjerim i fushave të influencës në tregun botëror.

Shitja e automjeteve Mitsubishi në Shqipëri

Tani ne e njohim markën Mitsubishi, si një prodhues i një game të larmishme automjetesh, duke filluar nga veturat e bollshme ekonomike, të disponueshme për audiencën e gjerë dhe duke përfunduar me fuoristradat me madhësi të plotë. Linja e veturave të bollshme dallohet nga ndenjëset e ulta, pamja e lirë prej 360 gradësh, pedalja e butë e gazit, marrja e shpejtësisë për një kohë të shkurtër dhe zhurma e butë karakteristike "mbytëse" e motorit në momentin e ndezjes. Veturat e bollshme Mitsubishi janë të përshtatshme për gara në qytet ose udhëtime në autostradë. Në shitjen e mjeteve Mitsubishi përfshihen jo vetëm veturat e bollshme. Në shumëllojshmërinë e Mitsubishi-t bëjnë pjesë fuoristradat, mikrobusët, automobilët minimalë dhe crossovers, kurse si "shkrim" i pandryshueshëm i korporatës japoneze është besueshmëria, dizajni atraktiv, servisi i përballueshëm.

Për udhëtime në rrugë të pashtruara, zgjidhja më e mirë do të jetë fuoristrada Mitsubishi Pajero ose Mitsubishi Pajero Sport. Ia vlen të merren në konsideratë lartësia e boshllëkut nga toka dhe karakteristikat e terrenit në Shqipëri, në lidhje me të cilat bëhet zgjedhja e modelit. Rrugët në Shqipëri (autostradat dhe rrugët kryesore me rëndësi lokale) bien në sy për shtrimin dhe gjendjen. Kur zgjidhni një makinë, ne rekomandojmë të merrni parasysh natyrën e përdorimit dhe llojin e rrugëve. Fuoristradat do të jenë një zgjidhje universale, por zgjedhja duhet të bëhet në bazë të preferencave personale dhe qëllimeve të ndjekura (për punë, udhëtim në mbrëmje nëpër qytet, udhëtime të largëta apo transportim ngarkesash). Pasi të vendosni për modelin, kushtojini vëmendje zgjedhjes së parametrave të komoditetit dhe karakteristikave teknike të makinës.

Shitja e automjeteve të përdorura Mitsubishi në Shqipëri

Shitja e Mitsubishi-t në Shqipëri kryhet në emër të përfaqësisë zyrtare të Mitsubishi Heavy Industries ose ndërmjetësve. Blerja e makinave të përdorura Mitsubishi në Shqipëri nuk është më pak popullore se blerja e një makine me kilometrazh zero. Kjo kërkesë përcaktohet nga çmimi i volitshëm dhe mundësia për të zgjedhur një ofertë të favorshme me kilometrazh dhe konsumim optimal të pjesëve të makinës.

Para se të bëni një blerje, duhet të siguroheni për vërtetësinë e parametrave të deklaruar nga shitësi. Duke blerë nëpërmjet një ndërmjetësi të besueshëm, mund të jeni të sigurt se çmimi është objektiv, dhe gjendja teknike përputhet me parametrat e deklaruar. Kur shisni një Mitsubishi, duhet gjithmonë të kontrolloni të dhënat e kilometrazhit të makinës dhe kjo mund të zbulohet kur pajtohet me shkallën e konsumimit të motorit, të shasisë dhe komponentëve të tjerë. Kontrolli paraprak kryhet me përfshirjen e një specialisti, autoservisi dhe me përdorimin e pajisjeve diagnostikuese.

Shitja e Mitsubishi në qytete të tjera