Njoftimet Premium

Shitja e Mercedes-Benz X-Class në Shqipëri

-Mercedes Benz X250d Progressive; ; -2.3 nafte; ; -Viti 2019; ; -85.000 km; ; -Full option; ; -mimi 39.500 deri ne Durres pa dogane; ; -Makina importohet nga Italia; ; ; ; @illyriamotors Durrës
39 500€

Mercedes-Benz X-Class u paraqit në korrik 2017. Prodhuesi është duke e pozicionuar X-Class si një marrje në mes të madhësisë, ndërsa duhet të theksohet se deri në këtë moment kompania nuk ka prodhuar kamionë. Vendimi për të krijuar një marrje nën markën Mercedes nuk ishte e rastësishme. Për disa vite, analistët e shqetësuar monitoruan nevojat e tregut dhe nevojave të konsumatorëve. Si rezultat i analizës, doli se është kërkesa për marrje të mesme të mëdha që rritet çdo vit dhe ky segment i tregut të automobilave po zhvillohet në mënyrë aktive. Gjermanët nuk mund të humbasin mundësinë për të gjetur një vend në këtë klasëdhe për këtë arsye filluan të zhvillojnë ngritjen e tyre. Dhe kështu u shfaq Mercedes-Benz X-class. Aktualisht janë në dispozicion tre versione: clean, progresive dhe energji.

Mercedes-Benz X-Class general form
Mercedes-Benz X-Class side view
Mercedes-Benz X-Class back view

Shitja e Mercedes-Benz në qytete të tjera