Njoftimet Premium

Premiera e veturës së re tregtare multifunksionale Mercedes-Benz Vito u mbajt në 1995 në garën ndërkombëtare të automobilave në Gjenevë. Në vitin 2003, brezi i dytë i kësaj makine u ndërtua në tre versione: komerciale, ngarkesa dhe pasagjer. Përveç llojit të performancës, gjenerata e dytë Vito ka 3 opsione të gjatësisë së trupit: Comfort, Long dhe Extralong. Modeli strehon 6 deri 9 persona, duke përfshirë edhe shoferin, në varësi të versionit. Në 2014, në Motor Show në Paris, kompania gjermane tregoi një gjeneratë të re të Mercedes-Benz Vito (W 447). Brendësia e gjeneratës së tretë Vito është moderne dhe funksionale. Vendi i shoferit siguron rehatinë e plotë të tij edhe gjatë udhëtimeve të gjata.

Mercedes-Benz Vito general form
Mercedes-Benz Vito side view
Mercedes-Benz Vito back view

Shitja e Mercedes-Benz në qytete të tjera