Njoftimet Premium

Mercedes-Benz SLS AMG (gjermane - Sport Leicht Super) është një super-makinë luksoze në një coupe dhe roadster. Premiera e kësaj makine u zhvillua në 2009 në Frankfurt Motor Show. SLS AMG konsiderohet makina më e shpejtë në modelet e kompanisë gjermane. Një tipar i kësaj super-makine është mekanizmi i hapjes së derës, i cili quhet "krah pulëbardhë" - dyert nuk hapen në anë, si në shumë makina, por ngrihen lart. Për SLS, u krijuan 9 lloje ekskluzive të bojrave, më e shtrenjta e të cilave është AMG Alubeam Silver. Brendësia e Mercedes-Benz SLS AMG është zbukuruar në lëkurë me elementë të karbonit dhe të drurit të zi të lacquered. Për dashamirët e tingujve të cilësisë së lartë, është instaluar një sistem audio Bang & Olufsen me fuqi 1 kw.

Mercedes-Benz SL-Class general form
Mercedes-Benz SL-Class side view
Mercedes-Benz SL-Class back view

Shitja e Mercedes-Benz në qytete të tjera