Njoftimet Premium

Mercedes-Maybach është një ndarje e shqetësimit gjerman Daimler AG, i cili u shfaq në vitin 2015 në vend të kompanisë Maybach, gjë që shkaktoi humbje të mëdha. Makina e parë që u lëshua nga kjo kompani ishte Mercedes-Benz Maybach S-klasa 500 në platformën S-class. Më vonë u paraqitën modifikime në trupin e një limuzine të konvertueshme dhe të Pullman. Debutimi botëror i Mercedes-Benz Maybach S-class i azhornuar u mbajt në vitin 2018. Pas kësaj ristilimi Maybach u zhvendos në një nivel të ri të zhvillimit dhe është përsëri gati për t'u bërë një lider në segmentin luksoz sedan. Çmimi minimal për modelin Mercedes-Benz Maybach S-class 2018-2019 është 142,000 euro dhe shkalla më e lartë e një limuzine luksoze kushton rreth 200,000 euro.

Mercedes-Benz Maybach S-Class general form
Mercedes-Benz Maybach S-Class side view
Mercedes-Benz Maybach S-Class back view

Shitja e Mercedes-Benz në qytete të tjera