Njoftimet Premium

Minivani elektrik Mercedes-Benz EQV është bërë në bazë të V-class-it tё zakonshëm dhe është paraqitur ende në versionin e vetëm të EQV 300. Një motor elektrik me një kapacitet 204 kuaj fuqi është i instaluar nën kofanon e këtij minivan-i. Shpejtësia maksimale është 160 km/orë. EQV mund të ketë gjashtë, shtatë ose tetë vende, në varësi të konfigurimit. Karikimi i plotë i baterisë zgjat maksimumi 405 kilometra. Një karikues në bord prej 11 kW mund të karikojë plotësisht baterinë për dhjetë orë dhe nga një terminal 110 kW, karikimi nga 10 në 80% do të zgjasë më pak se një orë. Mercedes-Benz EQV u ofrohet klientëve në dy variante gjatësie: 5140 mm dhe 5370 mm. Pesha e kësaj makine është 3.5 ton. Karakteristika kryesore e interiorit është një sistem modern i mediave MBUX me një ekran dhjetë inç, me kontrollin e zërit dhe aplikacionet elektromobile. Minivanet elektrikë EQV prodhohen bashkё me V-class-in e zakonshёm në një uzinë në Spanjë.

Mercedes-Benz EQV general form
Mercedes-Benz EQV side view
Mercedes-Benz EQV back view

Shitja e Mercedes-Benz në qytete të tjera