Njoftimet Premium

Mercedes-Benz EQC nuk është një variant i modelit GLC. Këto janë modele krejtësisht të ndryshme, të cilat janë bashkuar vetëm nga një platformë e përbashkët me bazёn e rrotave prej 2873 mm. Sidoqoftë, karroceria e makinës elektrike është krejtësisht e ndryshme, me një gjatësi të rritur dukshëm. EQC është e pajisur me rrota të dizajneve të ndryshme me diametër nga 19 deri deri në 21 inç. Përveç opsioneve baze, klientët mund të blejnë versionin tuning AMG Line. Deri më tani, kjo makinë elektrike është paraqitur në një modifikim të vetëm me katër rrota aktive EQC 400. Ka dy motorë elektrikë me një kapacitet total prej 408 kuaj fuqi. Timoni, butonat dhe panelet e kontrollit të sediljeve të vendosura në dyer do të jenë të njohura për pronarët e makinave të tjera tё markёs Mercedes-Benz. Ekzistojnë disa mënyra ecjeje në EQC: Comfort, Eco dhe Sport. Shitjet e Mercedes-Benz EQC në Evropë filluan në fund të vitit 2019. Çmimi fillon nga 70 000 euro.

Mercedes-Benz EQC general form
Mercedes-Benz EQC side view
Mercedes-Benz EQC back view

Shitja e Mercedes-Benz në qytete të tjera