Njoftimet Premium

Mercedes-Benz Citan (W415) është një furgon kompakt i Mercedes-Benz dhe aleancës Renault-Nissan, i zhvilluar në bazë të Renault Kangoo për të zëvendësuar Mercedes-Benz Vaneo. Citan u paraqit në ekspozitën në Hannover në shtator 2012.Modeli i prodhimit Citan është i pajisur me disa motorë me naftë dhe benzinë ​​me kapacitet prej 75 deri 114 kuaj fuqi. Makina ofrohet në konfigurime të ndryshme: një kamion, një kamion ngarkimi dhe një version të pasagjerëve. Mercedes-Benz Citan është një mjet kompakt me një ndarje të madhe ngarkesash, e cila është e përkryer për zgjidhjen e ndonjë problemi brenda qytetit. Falë sediljeve të saj të rehatshme dhe trajtimit të lehtë, Citan është shumë komod për t'u përdorur.

Mercedes-Benz Citan general form
Mercedes-Benz Citan side view
Mercedes-Benz Citan back view

Shitja e Mercedes-Benz në qytete të tjera