AutoWelt

Пронајдете го возилото кое највеќе ви одговара! На нашиот плац во секое време имате избор од преку 100 возила од мали градкси автомобили до луксузни лимузини од бизнис класата.
Сите наши возила се увезени директно од салоните на VW и AUDI од Германија и подлежат на детална проверка пред да бидат пуштени во продажба.
Viti: 2013; ; Kilometrazhi: 200000 km Maqedoni
9 900€
Viti: 2014; ; Kilometrazhi: 180000 km; ; Kutia e shpejtsis: Automatike Maqedoni
16 800€
Viti: 2012; ; Kilometrazhi: 60000 km Maqedoni
18 200€
Viti: 2013; ; Kilometrazhi: 140000 km Maqedoni
11 900€
Viti: 2013; ; Kilometrazhi: 100000 km Maqedoni
28 500€
Viti: 2011; ; Kilometrazhi: 150000 km Maqedoni
8 800€
Viti: 2012; ; Kilometrazhi: 80000 km Maqedoni
69 000€
Viti: 2012; ; Kilometrazhi: 190000 km Maqedoni
11 600€
Viti: 2013; ; Kilometrazhi: 150000 km Maqedoni
14 900€
Viti: 2014; ; Kilometrazhi: 90000 km Maqedoni
11 900€
Viti: 2014; ; Kilometrazhi: 70000 km Maqedoni
13 600€
Viti: 2013; ; Kilometrazhi: 140000 km Maqedoni
9 800€
Viti: 2013; ; Kilometrazhi: 180000 km Maqedoni
E shitur
Viti: 2011; ; Kilometrazhi: 200000 km Maqedoni
9 700€
Viti: 2013; ; Kilometrazhi: 60000 km Maqedoni
16 600€
Maqedoni, Тодосие Паунов 36, Кочани
Shfaq në hartë
Kontakte:
Telefoni:
38x xxx xxxx
38x xxx xxxx