Njoftimet Premium

Lexus UX është një crossover kompakt luksoz, i cili u paraqit për publikun e gjerë në pranverën e vitit 2018 në ekspozitën e automjeteve në Gjenevë. Sipas ekspertëve të automobilave, UX është i aftë për të krijuar një konkurrencë të mirë për makina të njohura: Infiniti QX30, Mercedes-Benz GLA-Class dhe Volvo XC40. Specifikimet teknike Lexus UX konsiderohen ndër më të mirat në klasën i tij. Ekspertët thonë se një kombinim i suksesshëm i fuqisë, drejtimit dhe ekonomisë. Vlen të përmendet se kjo makinë është e pajisur me një sistem të teknologjisë së lartë të sigurisë Lexus Safety System. Sipas shumë ekspertëve të automobilave, UX ka çdo shans për të përsëritur suksesin e modelit NX dhe të bëhet produkti më i popullarizuar dhe i përballueshëm i kompanisë japoneze Lexus në tregun evropian.

Lexus UX general form
Lexus UX side view
Lexus UX back view

Shitja e Lexus në qytete të tjera