Njoftimet Premium

Shitja e Lexus SC në Shqipëri

Full opsi. kabrio metalike me buton hapje mbyllje, ne gjendje perfek. cmimi i padiskutuesh. benzine gaz super makine dhe super ekonomi. mirepresim dhe oferta per nderrim Tiranë
E shitur
Lexus 430 sc; Benzine 4.3; Lluks model special; Automat; Navigator tv; Super I shpejt; Tapiceri bezhe; Prodhim special; 60.000 milje ne gjendje te shkelqyer; Takdat te paguara para I jave per. Tiranë
E shitur
E shitur

Prezantimi zyrtar i coupe Lexus SC u mbajt në 1 qershor 1991. Kjo makinë ishte e pajisur me një motor benzinë V8 4.0 litër, i cili u përdor edhe në Lexus LS. Në verën e vitit 1992, u prezantua versioni SC300, i cili ishte i pajisur me një motor 3.0 litër me një kapacitet 300 kuaj fuqi. Modeli i gjeneratës së parë u prodhua deri në korrik të vitit 2000. Gjatë kësaj kohe, ndodhën modernizime të mëdha, gjatë së cilës kjo makinë mori motorë të rinj dhe pajisje më moderne. Kërkesa më e madhe në treg u plotësua me modifikimet SC300 dhe SC400, të pajisura me kuti shpejtësie automatike. Lexus SC i gjeneratës së dytë u shfaq në vitin 2002. Në verën e vitit 2010, prodhimi i coupe SC u ndërpre.

Lexus SC general form
Lexus SC side view
Lexus SC back view

Shitja e Lexus në qytete të tjera