Njoftimet Premium

Inxhinierët Lexus kaluan më shumë se 10 vjet në zgjedhjen e proporcioneve të duhura dhe arritjen e dizajnit perfekt të LFA. Rezultati është një makinë sportive e mahnitshme me një motor V10 4.8 litër me një kapacitet 560 kuaj fuqi. Për tapiceri përdoren materiale me cilësi të lartë dhe të shtrenjta, përfshirë lëkurën e vërtetë. Lista e mëposhtme e pajisjeve është në dispozicion në brendësi të makinës: ulëse sportive, një sistem multimedial me navigator, një sistem audio dhe 12 folëse. Lexus LFA është bërë në një stil modern sportiv. Një spoiler adaptiv është instaluar në pjesën e pasme të makinës, i cili automatikisht ngrihet me një shpejtësi prej 80 km/orë. Supercar Lexus LFA është prodhuar në një seritë kufizuar dhe është paraqitur në vetëm një modifikim. Nga viti 2010 deri në 2012, janë prodhuar vetëm 500 kopje të modelit.

Lexus LFA general form
Lexus LFA side view
Lexus LFA back view

Shitja e Lexus në qytete të tjera