Njoftimet Premium

Prezantimi zyrtar i coupe me dy dyer Lexus LC u mbajt në fillim të vitit 2016. Procesi i zhvillimit të kësaj makine zgjati 4 vjet. Karroceria e Lexus LC është bërë nga materiale të lehta me rezistencë të lartë. Versioni LC500 është i pajisur me një motor benzinë V8 me pesë litra me një kapacitet 477 kuaj fuqi dhe gjithashtu edhe me një kuti shpejtësie automatike me dhjetë marshe Aisin. Deri në 100 km/orë, kjo makinë përshpejtohet në 4.7 sekonda dhe shpejtësia maksimale është 270 km/orë. Sipas prodhuesit, konsumi mesatar i karburantit të LC500 është 11.5 litra. Së bashku me LC500, kompania Lexus zbuloi një version hibrid - LC500h. Deri në 100 km/orë, modifikimi hibrid përshpejtohet në 5 sekonda dhe shpejtësia maksimale është 250 km/orë. Konsumi mesatar i karburantit të LC500h është vetëm 6.4 litra.

Lexus LC general form
Lexus LC side view
Lexus LC back view

Shitja e Lexus në qytete të tjera