Njoftimet Premium

Shitja e Lexus IS në Shqipëri

Makina i ka te gjitha sherbimet e sapo me letra deri ne shtator 2018 makina shitet ose nderrohet Tiranë
E shitur
Shitet LEXUS IS 220D SE me letra te paguara deri 27/04/2018 makina eshte ne super gjendje me goma te reja makina ka 2 muaj qe ka ardhur nga gjerman. ndezja start st. ngrohje sedil. km 200 mi. Tiranë
E shitur

Lexus IS është një makinë sportive e klasit të biznesit për tregun evropian, i cili më parë ishte prodhuar në Japoni me emrin Toyota Altezza. Në vitin 1999, makina u shfaq në Evropë nën markën IS 200 dhe në vitin 2001 në Amerikën e Veriut nën markën IS 300. Gjenerata e dytë e këtij modeli bëri debutimin e tij në vitin 2005. Blerësve evropianë iu ofruan sedanin IS 220d me një motor turbodiesel 2.2 litërsh me një kapacitet 170 kuaj fuqi dhe në tregun aziatik u shit IS 300, e pajisur me një motor benzinë trelitërsh me një kapacitet 230 kuaj fuqi. Në vitin 2007, u prezantua një version i fuqishëm i Lexus IS F, i cili ishte i pajisur me një motor V8 5.0 (417 kuaj fuqi). Në vitin 2008, u shfaq një version me karroceri coupe-cabriolet dhe në vitin 2010, u prezantua një modifikim i sedanit i IS 350 me katër rrota aktive. Në vitin 2018, u prezantua një gjeneratë e re e IS300.

Lexus IS general form
Lexus IS side view
Lexus IS back view

Shitja e Lexus në qytete të tjera