Njoftimet Premium

Për herë të parë Lexus HS është prezantuar për publikun në vitin 2008, por shitjet në Japoni dhe SHBA filluan vetëm pas një viti. Makina e re kishte një sukses i madh tregtar, pasi në atë kohë HS konsiderohej makina hibride më ekonomike. Në vitin 2013 u krye një modernizim i vogël, si rezultat i të cilit u përmirësuan disa karakteristika teknike. Ky sedan hibrid japonez ka një pajisje mjaft të pasur. Brenda makinës ka një ekran të madh, një sistem multimedia Remote Touch, një sistem audio ML dhe gjithashtu edhe një navigator të teknologjisë së lartë. Sistemi i sigurisë HS konsiderohet një nga më të përparuarit në botë. Sot ekziston vetëm një gjeneratë Lexus HS. Në vitin 2013, makina kaloi në ristilim.

Lexus HS general form
Lexus HS side view
Lexus HS back view

Shitja e Lexus në qytete të tjera