Njoftimet Premium

Shitjet e fuoristradës Lexus GX në tregun amerikan filluan në fund të vitit 2002. GX u pozicionua si një modifikim luksoz i Toyota Land Cruiser Prado, kështu që fillimisht kishte pajisje më të pasura. Në vitin 2007, u bë ristilimi i parë e këtsaj fuoristrade. Ndryshimet prekën kryesisht interiorin e makinës. Për shembull, për tapiceri, në vend të ngjyrës kafe, u përdor dru i kuq, plus u shfaqën dorezat e dyerve të kromuara. Në vjeshtën e vitit 2009 në Kinë u bë një prezantim zyrtar i gjeneratës së dytë të GX. Në shtator të vitit 2013 u krye një ristilim tjetër. Duke filluar nga viti 2017, rreshti i dytë i vendeve të Lexus GX është i pajisur me opsione premium. Aktualisht, tre modifikime të kësaj makine janë në dispozicion: GX400, GX460 (292 kuaj fuqi) dhe GX460 (301 kuaj fuqi).

Lexus GX general form
Lexus GX side view
Lexus GX back view

Shitja e Lexus në qytete të tjera