Filtri

Shitja e Lexus-it në Shqipëri. Historia e kompanisë

Shitja e Lexus-it realizohet pothuajse në të gjitha vendet e botës, përfshirë Shqipërinë, por, fillimisht, normat e kompanisë administruese u bënë ekskluzivisht në tregun amerikan dhe evropian. Kompania Toyota, në vitin 1983, mbajti një takim sekret, si rezultat i të cilit anëtarët e Bordit Drejtues mbërritën në një vendim unanim për zgjerimin e bazës së klientelës dhe përqendrimin te blerësit me mundësi të larta financiare.

Marka Toyota në atë kohë zinte një pozicion lider për shitjen e makinave të klasit të mesëm dhe ekonomik, duke qenë shumë të besueshme, tërheqëse dhe të përballueshme në çmim. Pasi u përforcua në treg me markën, bordi drejtues vendosi të hedhë në prodhim automjete të klasit "Lux", duke u bërë sfidë markave të tilla si Audi, BMW, Mercedes-Benz, etj. Për të realizuar idenë, nevojitej një koncept i ri në prodhim dhe menaxhim. Zgjidhja sistematike për të gjitha problemet në rrugë ishte efektive për disa vjet.Ideja ishte kjo: dizajni dhe komoditeti nuk duhet të ishin inferiorë ndaj markave më të mira evropiane dhe çmimi të ishte shumë më i ulët.

U mblodhën 1400 dizajnerët dhe inxhinierët më të mirë që punonin në kuadrin e projektit F1. Para prezantimit masiv në tregjet amerikane dhe evropiane, secili prej projekteve (veturë e bollshme, fuoristradë) është testuar nga njerëz të vërtetë në sipërfaqe të ndryshme - serpantina malore, në dëborë dhe rrugë të pashtruara. U krijuan grupet - fokus dhe, në bazë të reagimeve të tyre dhe rezultateve të testimit, dizajni u përmirësua.

Shitja e Lexus-it në Shqipëri

Menaxherët e markës Lexus u kujdesën për mundësinë e blerjes së pakufizuar të automjeteve kudo në botë. Pavarësisht nga mosha mjaft e re e tregut të automobilëve në Shqipëri, por në të njëjtën kohë në zhvillim dinamik, çdo qytetar i vendit mund të bëjë një blerje të tillë luksoze. Kushti i vetëm i blerjes është prania e shumës së nevojshme të parave dhe dëshira.

Automjeti është i përkryer për njerëzit në sferën e biznesit privat dhe korporativ. Kjo lidhet me nivelin e lartë të komoditetit në pjesën e brendshme, me fuqinë e mjaftueshme të motorit dhe komoditetin e lëvizjes, duke marrë parasysh karakteristikat e terrenit të Shqipërisë. Një makinë Lexus është e nevojshme për të theksuar statusin e pronarit të saj dhe për të dhënë rehati në një udhëtim nëpër qytet ose jashtë tij.

Një faktor i rëndësishëm në funksionimin e automjetit është servisi praktik. Pyetje për shpejtësinë e çuarjes dhe zëvendësimin e pjesëve nuk lindin në asnjë pjesë të botës, meqenëse marka Lexus ka një rrjet të gjerë tregtarësh, sistem të konsoliduar të logjistikës dhe gjithmonë komunikim të plotë me menaxherët (përfaqësuesit) në vende dhe rajone të ndryshme. Në site mund të zgjidhni tipin e karrocerisë dhe aparatin e transmisionit, ngjyrën dhe karakteristika të tjera teknike për rehati maksimale.

Blerja e automjeteve të përdorura Lexus në Shqipëri

Blerja e Lexus-it të përdorur në Shqipëri kryhet në bazë të kërkesave tuaja për këtë automjet. Shërbimi ynë i internetit përmban një bazë të madhe të dhënash, e formuar nga opsionet më të mira për gjendjen dhe çmimin. Kur të zgjidhni një Lexus me kilometrazh, ne ju rekomandojmë t’i kushtoni vëmendje jo vetëm gjendjes së karrocerisë dhe kilometrazhit, por edhe konsumimit të pjesëve.

Disa nyje mund të kontrollohen më vete,pa përdorur pajisje të posaçme,mekanizëm ngritës dhe instrumente diagnostikuese. Në disa raste të tjera është më mirë të kontaktoni me një ndërmjetës profesional, një vlerësues ose një riparues makine. Këta specialistë janë të aftë për të treguar jo vetëm dëmet ekzistuese dhe llojin e tyre, por edhe për të dhënë një çmim për riparimin ose zëvendësimin e nyjeve të dëmtuara. Nëse doni të merrni një mjet transporti cilësor të klasit "Lux", të fuqishëm, përfaqësues, të rehatshëm dhe me çmim optimal, atëherë blerja e një automjeti të përdorur Lexus në Shqipëri është zgjidhja e duhur, e cila ju lejon të kurseni para dhe të merrni një makinë luksoze.

Shitja e Lexus në qytete të tjera