Njoftimet Premium

Land Rover Range Rover Velar është një fuoristradë luksoze e madhësisë mesatare, e cila në gamën e modeleve të kompanisë britanike Land Rover ndodhet midis Evoque dhe Range Rover Sport. Krijimi i kësaj fuoristrade ishte projektuar për njerëzit që duan të blejnë diçka të re, por edhe të marrin një Range Rover të vërtetë. Premiera botërore e kësaj fuoristrade luksoze u zhvillua në 1 mars të vitit 2017, kurse në maj të vitit 2018, Land Rover përgatiti paketën e parë të përmirësimeve për Velar. U shfaqën më shumë modifikime të Land Rover Range Rover Velar dhe kapaciteti i serbatorit u rrit në 92 litra (vetëm në modelet e benzinës). Pronarët e kësaj fuoristrade vlerësojnë cilësinë e lartë të montimit të makinës dhe pajisjet moderne teknike.

Land Rover Range Rover Velar general form
Land Rover Range Rover Velar side view
Land Rover Range Rover Velar back view

Shitja e Land Rover në qytete të tjera