Shitja e Kia

Filtri

Shitja e KIA-s në Shqipëri. Historia e kompanisë

KIA është marka më e vjetër koreane, që prodhon makina që nga viti 1944. Emërtimi i shkurtër i kompanisë përkthehet "Dal nga Azia në të gjithë botën". Mund të themi se koncerni është shumë i vetëdijshëm për kuptimin e emërtimit tij dhe përpiqet të përputhet plotësisht me të. Sot KIA prodhon një gamë të gjerë makinash të klasave të mesme dhe përfaqësuese. Nga një ndërmarrje relativisht e vogël, në një kohë kaq të shkurtër, KIA arriti të dalë udhëheqëse e industrisë së automobilëve në botë. Modelet e kësaj marke dallohen nga cilësia e lartë e montimit, e më shumë se një herë ekspertët kryesorë në botë kanë dhënë vlerësimin më të lartë në klasifikimin e cilësisë së makinave të reja.

KIA është një markë që nuk pëlqen teprimet në dizajn, nuk ka gërshetime të panevojshme për të rritur artificialisht çmimin. Stili i makinës është shumë i thjeshtë dhe konçiz; kjo do të vërehet nga njerëz të cilët vlerësojnë te makinat ergonominë, komoditetin dhe sigurinë e tyre dhe jo dizajnin e çuditshëm. Një detaj i veçantë, falë të cilit markën e njohin në rrugë, është skara e radiatorit me një formë të lakuar. Ajo quhet edhe buzëqeshja e tigrit. Falë kësaj zgjidhjeje,pamja e jashtme e makinës bëhet më brutale dhe lakmitare, gjë të cilën meshkujt pëlqejnë. Gjithashtu, KIA është një prodhues autobusësh, duke filluar nga llojet e vogla dhe duke përfunduar me autobusët ndërqytetës të mëdhenj me 47 vende.

Shitja e KIA-s në Shqipëri

Në Shqipëri, përfaqësuesit e markës koreane menjëherë u interesuan për shoferët. Rrallëherë do të shihni makina në treg, të cilat janë shembuj të kualitetit të lartë, por në të njëjtën kohë kanë çmime mëse të pranueshme. KIA është e shkëlqyer për transportin qytetës dhe, gjithashtu, një mundësi e mirë për udhëtime jashtë qytetit. Makinat e kësaj marke ndihen njësoj të sigurta si në asfalt dhe në rrugë fshati, për shkak të boshllëkut të lartë nga toka. Këto makina janë të përshtatshme për udhëtime familjare, udhëtarët do të ndihen rehat gjatë gjithë udhëtimit. Bagazhi i madh do t'ju lejojë të merrni gjërat që janë të nevojshme për të udhëtuar për të gjithë anëtarët e familjes.

Modelet KIA janë kompakte, nuk kanë nevojë për rrugë të gjera për të arritur në destinacion. Vlen të përmendet këtu edhe konsumi i paktë i karburantit, i cili do të bëjë të mundur kursimin e benzinës. Makinat KIA janë kaq të lehta për tu ngarë, sa edhe në serpentina malore të pjerrta ruajnë qëndrueshmërinë dhe i binden për mrekulli timonit. Për makinat koreane ka kërkesa të mëdha në të gjithë botën prej një kohe të gjatë, ato thyejnë çdo vit rekorde shitjesh dhe në mënyrë aktive janë të lidhura ngushtë me homologet e tyre nga vendet e tjera. Kjo nuk është aspak befasuese, duke konsideruar faktin se si kompania është e ndjeshme ndaj çdo produkti të prodhuar dhe, me kalimin e kohës, vetëm rrit potencialin e saj.

Shitja e automjeteve të përdorura KIA në Shqipëri

Në site-in tone, në rubrikën KIA, ju mund të gjeni një numër modelesh interesante me karakteristika atraktive. Pronarët e këtyre makinave e dinë se me një përdorim adekuat, makina mund të lëvizë pa pasur nevojë për riparim për një kohë shumë të gjatë. Me kalimin e kohës duhet të ndryshohen vetëm pjesët e vogla të konsumit. Duhet të theksohet edhe puna e përsosur e qendrave të servisit të KIA-s, të cilat përmbushin të gjitha kushtet e kontratës dhe eliminojnë pa kushte defektet brenda garancisë për automjetin.

Prandaj, ju mund të zgjidhni çdo model të këtij koncerni të shquar Korean, pa pasur frikë se do të kërkojë investime të vazhdueshme, fuqi materiale dhe fizike. Makina shlyen vlerën e saj të plotë për disa vjet dhe pastaj vazhdon të punojë me ndërgjegje në dobi të pronarit të saj.

Shitja e Kia në qytete të tjera