Shitja e Jeep

Filtri

Jeep në Shqipëri

Makinat Jeep sot njihen në të gjithë botën dhe vazhdojnë të gëzojnë popullaritet për shumë vite. Të krijuara në kuadër të kompanisë amerikane Chrysler, ato karakterizohen nga aftësia e lartë e kalimit të pengesave. Me "xhip" mund të udhëtohet jo vetëm në qytet, por edhe në zonat malore dhe kodrinore. Për ata që jetojnë në Shqipëri, çështja e blerjes së një makine me aftësi të lartë të kalimit të pengesave është shumë aktuale.

Veçoritë e modeleve Jeep

Makinat e tipit "xhip" u shfaqën në shekullin e 20-të, krijuesi i tyre ishte Arthur Herrington, i cili, sipas arsimimit, ishte inxhinier. Vitet e gjata të punës së tij në këtë fushë e lejonin atë të arrinte sukses dhe të krijonte makina me cilësi të shkëlqyera edhe jashtë rrugës. Fuoristradat janë bërë popullore falë kompanisë amerikane Willys, e cila ka kontribuar në zhvillimin e automjetit të famshëm të ushtrisë, me aftësi të lartë të kalimit të pengesave. Sot, automjetet Jeep shiten në shumë vende të botës, gjë që u lejon atyre të qëndrojnë në TOP –listën e ofertave të famshme. Shqipëria nuk bën përjashtim, prandaj edhe këtu ju mund të blini një makinë të tillë.

Me një blerje të tillë, do të jetë e mundur që të vozisni lehtë në çdo terren dhe të mos mendoni se makina do të ngecë në momentin më të papërshtatshëm. Si në Shqipëri dhe jashtë saj, poseduesi i Jeep-it nuk do të shqetësohet për terrenin me dëborë, jo të sheshtë, kodrinor apo malor. Në mot me shi dhe me akull është më e lehtë për të ngarë xhipat se sa makinat e tjera. Pronarët e Jeep-it ndjehen të sigurt dhe komod në rrugë.

Si të zgjidhni modelin më të mirë në aspektin e çmimit dhe cilësisë

Jeep janë makina të besueshme që, edhe pas 10-15 viteve të përdorimit të vazhdueshëm, nuk kanë nevojë për riparime globale dhe janë të përshtatshme për udhëtime të shpeshta. Kur zgjidhni një makinë, sigurohuni t'i kushtoni vëmendje:
• pamjes së jashtme të makinës, ngjyrës, formës dhe karakteristikave të tjera estetike;
• vitit të prodhimit (shumica e ofertave janë makina më të vjetra se të vitit 2010);
• kilometrazhit (makina mund të jetë e vjetër, por me kilometrazh të ulët, kështu që konsumimi i pjesëve të këmbimit do të jetë më i paktë);
• kostos (krahasoni atë me parametrat e tjerë);
• karakteristikave të tjera (prania e kondicionerit, airbag-ut, kambios automatike, etj.)
Gama e ofertave plotësohet vazhdimisht për faktin se modelet Jeep janë të njohura dhe të kërkuara. Dashamirësit e makinave synojnë të ndërrojnë modelet e tyre të makinave me ato më të reja ose me ata që u përgjigjen kërkesave aktuale. Në ndërrimin e automjetit mund të çojnë faktorë të tillë si: nevoja për udhëtime të gjata, shtimi i pjesëtarëve të familjes, lëvizja në fshat dhe kështu me radhë. Makinat Jeep mundësojnë udhëtimin në Shqipëri në shtigje malore dhe në pjesë të rrezikshme rrugësh.

Avantazhet e site-it Onlyauto

Dëshironi të blini një makinë Jeep dhe nuk dini ku ta bëni? Në site-in Onlyauto janë mbledhur dhjetëra oferta, numri i të cilave po plotësohet vazhdimisht. Këtu ju mund të zgjidhni dhe të blini një makinë të përdorur me çmim optimal. Shërbimi i Onlyauto, ku mund të zgjidhni dhe të blini një makinë, është bërë në mënyrë të tillë që të kërkoni sipas kritereve të nevojshme. Për këtë, ka më shumë se 10 filtra që përcaktojnë llojin e karrocerisë, ngjyrën, kilometrazhin, vitin, gjendjen dhe parametrat e tjerë. Sot Onlyauto është site-i i teknologjisë më lartë për blerjen dhe shitjen e automjeteve në Shqipëri! Të blesh Jeep në Shqipëri mund të jetë më e lehtë se sa duket në pamje të parë. Blerjet e sigurta dhe të arsyeshme do të presin këdo që përdor një nga ofertat në dispozicion. Përcaktoni përparësitë dhe buxhetin dhe filloni të zgjidhni një makinë, me të cilën udhëtimi nëpër Shqipëri të jetë sa më i rehatshëm.

Shitja e Jeep në qytete të tjera