Njoftimet Premium

Shitja e Hummer në Shqipëri

-Hummer H2; ; -6.0 benzin; ; -Viti 2006; ; -140.000 km; ; -Full option; ; -mimi 13.900 deri ne Durres pa dogane; ; ; ; @illyriamotors Durrës
13 900€
-Hummer H2; ; -6.0 benzine; ; -Viti 2005; ; -185.000 km; ; -Full option; ; -Perfect condition; ; -mimi 13.200 deri ne Durres pa dogane; ; ; ; @illyriamotors Durrës
13 200€
-Hummer H3; ; -Viti 2009; ; -82.000 km; ; -Full option; ; -Perfect condition; ; -mimi 12.300 deri ne Durres pa dogane; ; ; ; @illyriamotors Durrës
12 300€
Hummer H2 Viti i prodhimit 2004, LOOK VERSACE jashte brenda per te apasionuarit pas markes Versace, eshte shume i vecant nga hummer-at e tjere dhe disponon ekstra qe nuk i ka asnje hummer tjeter n. Tiranë
E shitur

Shitja e Hummer në qytete të tjera