Shitja e Honda

Filtri

Shitja e Honda-s në Shqipëri. Historia e krijimit të kompanisë

Honda është një nga kompanitë kryesore japoneze që prodhojnë makina. Në vitet e para pas krijimit, Honda u specializua vetëm në motoçikleta. Edhe pse ishin të një cilësie të shkëlqyer dhe shiteshin në shumë vende të botës, me kalimin e kohës, u vendos të zgjerohej prodhimi përmes lançimit të makinave. Përpjekjet e para për të krijuar një makinë historike nuk ishin të suksesshme dhe vetëm pas disa përpjekjeve të tjera u krijua një zbulim i madh Honda Civic. Pikërisht, falë kësaj makine,shitjet u rritën dhe kompania pati mundësinë të dizenjonte edhe makina të tjera, që ata i prodhuan. Njëra pas tjetrës filluan të prodhohen modele të ndryshme Honda, për të cilat kishte kërkesa të mëdha nga blerësit jo vetëm në Japoni, por edhe në vende të tjera të botës.

Makinat e kësaj marke u njohën shumë herë si më cilësoret dhe morën vendet e para në sondazhin e shoferëve të zakonshëm. Dashuria e njerëzve për këtë makinë nuk njeh kufij sot e kësaj dite. Prodhuesit e automjeteve Honda i tërheqin blerësit jo vetëm me karakteristikat teknike të makinave, por i gëzojnë edhe me çmimin e merituar, i cili është mëse i pranueshëm për automjetet e një niveli kaq të lartë. Çdo vit, kompania rrit xhiron e saj dhe prodhon një numër më të madh të makinave të reja revolucionare, me të cilat gëzohen admiruesit e markës dhe njohësit e karakterit të vërtetë japonez.

Shitja e Honda-s në Shqipëri

Shqiptarët vlerësojnë te makinat, pjesët përbërëse të cilësisë së lartë dhe performancën e shkëlqyer në rrugë. Për ta është e rëndësishme që makina jo vetëm të duket e mirë, por të kalojë në çdo pjesë rruge pa dëmtuar vetveten. Honda është një makinë e sigurt dhe cilësore, me të nuk është e frikshme të udhëtosh në kushte të ndryshme të motit në rrugë. Makina do t'i bindet timonit pa dyshim dhe do të garantojë shoferin dhe udhëtarët me 100% siguri.

Makina nuk ka pretendime të mëdha: mjafton të furnizohet me karburant të mirë, të mos harrohet t’i bëhen kontrolle teknike të rregullta dhe të mos dëmtohet shasia në rrugë me cilësi të dobët. Në këmbim,makina garanton një shërbim të shkëlqyer për shumë vite. Të gjitha makinat e kësaj marke, pa përjashtim, konsumojnë karburant ekonomikisht dhe kjo nuk ndikon në mënyrën se si sillen në rrugë. Ata janë ekologjike dhe praktike, të përshtatshme për ata që kujdesen për mjedisin dhe nuk duan të ndotin ajrin me shkarkime të dëmshme.

Shitja e Honda-s së përdorur në Shqipëri

Edhe pse Japonia është larg nga Shqipëria, makinat nga ky vend hynë në tregun shqiptar të automobilëve dhe qëndruan atje për një kohë të gjatë. Kush ka blerë Honda-n, konfirmon se makina ka specifikat më të larta: një motor të fuqishëm, një hapësirë të brendshme të rehatshme, një nivel të lartë sigurie dhe të gjitha me një kosto relativisht të ulët.

Automjetet Honda përshtaten për mrekulli për lëvizjen në qytet dhe udhëtimin në distancë të largët në autostradë. Mos kini frikë të blini një makinë të përdorur Honda, pasi edhe me kilometrazh të lartë, ato duken më se të denja dhe nuk janë më inferiore se automjetet e reja. U krye një studim që tregoi se automjetet e markës Honda, madje edhe pas 25 vitesh shërbimi të pandërprerë, janë ende në lëvizje dhe janë të gatshme të udhëtojnë më tej. Nëse ky nuk është një tregues i kualitetit të lartë, atëherë nuk ka pikë kuptimi të flasësh për karakteristika të tjera.

Duke shitur ose blerë një makinë, ju bëni një marrëveshje të leverdisshme për veten tuaj. Në lidhje me makinën e kompanisë Honda, mund të thuhet se në çdo rast të dyja palët - edhe blerësi dhe shitësi - kanë një plus të madh. Kushtojini vëmendje këtij automjeti, nëse doni të shihni një qasje krejtësisht të ndryshme për të krijuar makina dhe për të ndier filozofinë e kësaj marke të mrekullueshme.

Shitja e Honda në qytete të tjera