Njoftimet Premium

Shitja e Chevrolet në Gjirokastër

Makina eshte blere e re ne greqi dhe po aty eshte montuar edhe sistemi i gaz. Eshte full extra me kilometra origjinale dhe servise te kryera ne ko. Ne gjendje shume te mire estetike dh. Gjirokastër
E shitur
Chevrolet s10 pik up viti 99 2.2 benzin me dekumenta te regullta amerikane I behet dog. eshte ne gjendje te mire motorbike xheneri. me karoceri te gjat Gjirokastër
E shitur
Makina eshte blere e re ne greqi dhe po aty eshte montuar edhe sistemi i gaz. Eshte full extra me kilometra origjinale dhe servise te kryera ne ko. Ne gjendje shume te mire estetike dh. Gjirokastër
E shitur

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera