Njoftimet Premium

Ford Tourneo Custom - një minibus i kompanisë amerikane Ford Motor, me 5 ose 7 vende. Tourneo Custom është i përshtatshëm për udhëtime pune ose për të pushuar një familje të madhe. Gjerësia dhe funksionaliteti i këtij minibusi janë të kombinuara me besueshmëri, siguri dhe drejtim të mirë. Ford Tourneo Custom është një makinë shumë ekonomike, konsumi i karburantit është nga 5.3 deri në 7.2 litra në 100 km. Vendi i shoferit ka një rregullim të rehatshëm dhe vizion të mirë në rrugë. Makina ka një bagazh të madh, i cili mund të rritet ndjeshëm nëse vendet e rreshtit të dytë dhe të tretë janë palosur ose hequr plotësisht. Pronarët e Tourneo Custom vërejnë veçanërisht stabilitetin e mirë të minibusit në rrugë dhe rehati për pasagjerët e të gjitha rreshtave.

Ford Tourneo Custom general form
Ford Tourneo Custom side view
Ford Tourneo Custom back view

Shitja e Ford në qytete të tjera