Njoftimet Premium

Ford Tourneo Courier është një tjetër makinë e kompanisë amerikane Ford, e cila është shumë e njohur si një asistent për familjet e mëdha dhe një partner i besueshëm biznesi. Courier plotëson të gjitha parametrat e një makine universale. Krijuesit kombinuan me sukses hapësirën në kabinë, efikasitetin e karburantit dhe një nivel të lartë sigurie për shoferin dhe pasagjerët. Kjo makinë u bë më e vogla në familjen Tourneo. Ford Tourneo Courier është krijuar në të njëjtën platformë me modelet e njohura B-Max dhe C-Max. Makina arrin një gjatësi prej 416 centimetra, që është pak më pak, se konkurrentët kryesorë - Renault Kangoo dhe Peugeot Partner Tepee, gjatësia e së cilës është përkatësisht 421 dhe 438 centimetra.

Ford Ford Tourneo general form
Ford Ford Tourneo side view
Ford Ford Tourneo back view

Shitja e Ford në qytete të tjera