Njoftimet Premium

Shitja e Ford Taurus në Shqipëri

original american car, like new car; insurens, kontrol tecniks and taks to 2020; buied from american emmbasy in germany 82000 km with garanti and albanian number, sale for back to norway; Ky mi. Sarandë
1 950€
Ford taurus 3l benzine v6 model amerikan marrshet ke timoni kamio automati. shitet cmim okazion 2500 arsye mosperdorimi makina ka 50000 klm origjinale Durrës
E shitur

Ford Taurus u prezantua për herë të parë për publikun në vitin 1985. Makina ishte me rrota aktive të përparme dhe është prodhuar në karrocerinë sedan dhe universal. Gjenerata e dytë e Taurus, debutoi në vitin 1991 në SHBA. Dizajni i makinës ka ndryshuar dhe versioni me një kuti e shpejtësisë mekanike u hoq nga prodhimi. Gjenerata e tretë Ford Taurus u prodhua në SHBA nga 1995 deri në 1999. Gjenerata e katërt Taurus u prodhua që nga viti 1999. Dizajni i makinës u ndryshua dhe u shtuan airbag. Gjenerata e pestë Taurus u prodhua nga 2007 në 2009. Në vitin 2009, u prezantua Taurus sedan me madhësi të plotë të gjeneratës së gjashtë. Në vitin 2011, u krye ristilim. Në vitin 2015, u njoftua se Taurus i gjeneratës së shtatë do të prodhohet nga një ndërmarrje e përbashkët Changan-Ford në një fabrikë në qytetin kinez Hangzhou. Deri më sot, kjo makinë shitet vetëm në tregun kinez.

Ford Taurus general form
Ford Taurus side view
Ford Taurus back view

Shitja e Ford në qytete të tjera