Njoftimet Premium

Shitja e Ford Orion në Shqipëri

makina eshte ne gjendje te mire motorrike po ashtu dhe xhenerike, motorri 1.600cc DOHC germany, injeksion, xhamat e pare elektrik, mbrapa mekanike, disqe alumini 14, , , shenim makina ka ardhu. Librazhd
E shitur

Ford Orion është një makinë Ford Motor Company që është prodhuar që nga 22 korriku 1983. Teknikisht, ishte Escort i gjeneratës së tretë, por në karrocerinë e sedanit. Orion ndryshonte nga Escort i gjeneratës së tretë jo vetëm në karroceri, por edhe në dizajnin e pjesës të përparme dhe një çmim më i lartë. Kjo veturë ishte e pajisur me motorë me benzinë nga 1.1 deri në 1.6 litra dhe motorë me naftë nga 1.6 deri në 1.8 litra. Orion u ofrua në disa nivele të shkurtimit - nga një bazë e thjeshtë në atë luksoze. Gjenerata e dytë Orion u prezantua në 1990. Kjo veturë ishte e pajisur me motorë me benzinë nga 1.3 deri në 1.8 litra dhe një motor nafte 1.8 litra. Debutimi i gjeneratës së tretë Ford Orion u zhvillua në Shtator 1990 dhe në 1993 prodhimi i këtij modeli u ndërpre.

Ford Orion general form
Ford Orion side view
Ford Orion back view

Shitja e Ford në qytete të tjera