Njoftimet Premium

Ky model Ford ka disa mundësi konfigurimi. Makina bazë (Ford Mustang Mach-E RWD Standard Range) ka një motor elektrik me kapacitet 258 kuaj fuqi dhe një bateri 75.7 kWh. Varianti tjetër Mach-E RWD Extended Range ka një motor ma kapacitet 285 kuaj fuqi dhe një bateri 98.8 kWh. Mach-E AWD Standard Range ka dy motorë elektrikë, të cilët në total kanë një kapacitet prej 258 kuaj fuqi. Mach-E AWD Extended Range ka kapacitet prej 338 kuaj fuqi. Versioni First Edition përsërit versionin e fundit teknikisht, por ka pajisje më të shtrenjta të interiorit. Ford Mustang Mach-E është i pajisur me sistemin multimedial SYNC të gjeneratës së fundit me lidhje wireless të pajisjeve nëpërmjet Apple CarPlay, Android Auto dhe AppLink, me një ekran 15.5 inç, me kontroll zëri. Çmimet në Gjermani: Mach-E e zakonshme fillon nga 46 900 euro, Mach-E AWD – 54 000 euro, kurse Mach-E First Edition – 66 800 euro.

Ford Mustang Mach-E general form
Ford Mustang Mach-E side view
Ford Mustang Mach-E back view

Shitja e Ford në qytete të tjera