Njoftimet Premium

Minivan me shtatë vende Ford Freestar zëvendësoi modelin Windstar në 2004. Ford Motor vendosi të fillojë emrin e të gjitha veturave me shkronjën "F" - kështu Windstar u bë Freestar. Freestar instaloi motorë V6 me kapacitet 3.9 dhe 4.2 litra nga 193 deri në 201 kuaj fuqi. Ky minivan ka tre rreshta vendesh. Në Freestar, hyrja në vendet e rreshtit të tretë është më i përshtatshëm sesa në Windstar dhe vendet e rreshtit të dytë dhe të tretë mund të palosen deri në një pozicion krejtësisht horizontal. Brendësia e Ford Freestar përdor materiale të mbarimit me cilësi të lartë, duke përfshirë lëkure origjinale. Prodhimi i këtij modeli pushoi në vitin 2007.

Ford Freestar general form
Ford Freestar side view
Ford Freestar back view

Shitja e Ford në qytete të tjera