Njoftimet Premium

Ford Flex është një fuoristradë me madhësi të plotë të prodhuar nga kompania amerikane Ford Motor. Flex u prezantua për herë të parë në Nju Jork Internacional Auto Shou në 2005, por ajo vetëm hyri në shitje në verën e vitit 2008. Flex zëvendësoi minivanin Ford Freestar në tregun Amerikan, kështu që u bë makina e parë e markës Ford që ndërthur vetitë e një minivan dhe një SUV. Kjo makinë ka shtatë vende. Vendet e rreshtit të dytë dhe të tretë palosen nëse është e nevojshme dhe rezulton në një bagazh shumë të madh në të cilin, mund të mbartni mallra të rëndë. Brendësia e fuoristradës Ford Flex është bërë nga materiale me cilësi të lartë duke përdorur metale dhe lëkurë origjinale.

Ford Flex general form
Ford Flex side view
Ford Flex back view

Shitja e Ford në qytete të tjera