Njoftimet Premium

Shitja e Ford Expedition në Shqipëri

Ford expedition, 6 + 1 vende, 4.2 benzin e gatshme per impiant gazi, shum e mbajtur me letra te paguara per 1 vit; Ne gjendje shum te mire ! Tiranë
E shitur

Ford Expedition është një fuoristradë me madhësi të plotë që është prodhuar nga Ford Motor që nga viti 1996. Pasi u ndërpre Ford Excursion (në 2005), Expedition u bë fuoristrada më e madhe e kësaj kompanie amerikane. Ekzistojnë katër gjenerata të këtij fuoristradë. Gjeneratës e katërt e Ford Expedition është në dispozicion në SHBA në Kentucky. Makina shitet në vend lokal, në Kanada, në Meksikë dhe në Lindjen e Mesme. Ky model nuk është dorëzuar zyrtarisht në Evropë. Expedition e ndërtuar në platformën e pickup-it Ford F-150, ka një strukturë kornizë dhe një trup alumini. Gjatësia e versionit bazë të makinës është 5.33 metra, dhe versioni i zgjatur është 5.63 metra. Brendësia e fuoristradës ka tre rreshta vendesh.

Ford Expedition general form
Ford Expedition side view
Ford Expedition back view

Shitja e Ford në qytete të tjera