Njoftimet Premium

Ford Econovan është një shembull i një automjeti të suksesshëm tregtar Ford Motor. Modeli është prodhuar në periudhën nga 1999 deri në 2003. Përkundër faktit se këto makina nuk janë prodhuar për një kohë të gjatë, ato janë akoma të njohura në tregun e makinave të përdorura në Evropë. Kjo pasi Ford Econovan është një makinë e besueshme, e gjerë dhe praktike. Econovan u prodhua me motor benzinë ose naftë me një përzgjedhje të madhe të vëllimeve dhe kapaciteteve. Brendësia e bollshme dhe e rehatshme e kësaj miniivan ulet deri në shtatë pasagjerë. Modifikimi më i zakonshëm deri më tani është Econovan me një motor nafte 2.2 litra, një kuti e shpejtësisë mekanike me pesë shpejtësi dhe një rrota të pasme. Konsumi mesatar i karburantit në këtë konfigurim është 7 litra në 100 km.

Ford Econovan general form
Ford Econovan side view
Ford Econovan back view

Shitja e Ford në qytete të tjera