Auto Fier

Auto Treg Fier eshte salloni me i madh I makinave ne jug te Shqiperise. Ka nji tradite disa vjecare per shitjen dhe transportin e automjeteve.Cilesia ngelet detyrimi yne.
Viti: 2005; ; Kilometrazhi: 25000 km; ; Kutia e shpejtsis: Automatike Fier
4 800€
Viti: 2003; ; Kilometrazhi: 300000 km; ; Kutia e shpejtsis: Automatike Fier
3 500€
I diskutueshëm
Viti: 2005; ; Kilometrazhi: 200000 km; ; Kutia e shpejtsis: Mekanike Fier
6 900€
Viti: 2002; ; Kilometrazhi: 219000 km; ; Kutia e shpejtsis: Mekanike Fier
5 700€
Viti: 2006; ; Kilometrazhi: 180000 km; ; Kutia e shpejtsis: Mekanike Fier
7 600€
Viti: 2004; ; Kilometrazhi: 190000 km; ; Kutia e shpejtsis: Mekanike Fier
5 600€
Viti: 2007; ; Kilometrazhi: 190000 km; ; Kutia e shpejtsis: Mekanike Fier
8 300€
I diskutueshëm
Viti: 2006; ; Kilometrazhi: 216000 km; ; Kutia e shpejtsis: Automatike Fier
4 800€
Viti: 2012; ; Kilometrazhi: 160000 km; ; Kutia e shpejtsis: Automatike Fier
16 000€
Viti: 2003; ; Kilometrazhi: 250000 km; ; Kutia e shpejtsis: Mekanike Fier
7 300€
Viti: 2005; ; Kilometrazhi: 200000 km; ; Kutia e shpejtsis: Automatike Fier
3 800€
Viti: 2001; ; Kilometrazhi: 165000 km; ; Kutia e shpejtsis: Mekanike Fier
6 000€
Viti: 2007; ; Kilometrazhi: 20000 km; ; Kutia e shpejtsis: Mekanike Fier
6 900€
Fier, Rruga Teodor II Muzaka
Shfaq në hartë
Kontakte:
Telefoni:
06x xxx xxxx
WhatsApp:
06xxxxx
Viber:
06xxxxx