Njoftimet Premium

Fiat Talento

Gjenerata e parë e furgonit Talento u prodhua nga kompania italiane Fiat nga viti 1989 deri në 1994. Kjo makinë është një version i shkurtër i Fiat Ducato. Për blerësit e gjeneratës së parë Talento, u ofruan gjashtë variante motori: tre benzinë ​​dhe tre naftë. Në vitin 1990, u krye një modernizim i madh i këtij furgoni, si rezultat i të cilit u ndryshua dizajni i pjesës së përparme të karrocerisë dhe u shfaq një kruskot i ri. Furgoni komercial Talento i gjeneratës së dytë u zbulua zyrtarisht në gjysmën e dytë të vitit 2016. Kjo makinë u krijua si një zëvendësim për modelin Scudo. Furgoni i ri është i pajisur me një shumëllojshmëri motorësh turbodiesel që variojnë nga 90 në 145 kuaj fuqi dhe me kambio mekanike me gjashtë shpejtësi. Vlen të përmendet se gjenerata e dytë Talento është një kopje e saktë e modelit Renault Trafic i gjeneratës së tretë.

Formulari i Përgjithshëm i Fiat Talento
Pamje anësore Fiat Talento
Pamja e pasme e Fiat Talento

Shitja e Fiat në qytete të tjera